Rýchla jarná úprava pozemku s pomocou štvorkolky

Datum: 27.03.2024

S príchodom jari prichádza aj čas na úpravu pozemku a záhrady. Každý majiteľ domu či záhrady túži po dokonalom poriadku a krásnom prostredí. Mať dokonale upravený pozemok je jedna vec, ale čas a energia vydaná na úpravu druhá.

Pripravte sa na dovolenkovú sezónu 2024

Datum: 21.03.2024

Egypt, Benátky, Madeira, Island, Tanzánia alebo Bali? Je čas naplánovať si módny vzhľad dovoleniek v prímorských letoviskách. Aké cestovné kufre a cestovné doplnky budú potrebné na cestovanie v roku 2024?

Ako sa vyhnúť porušovaniu ochrannej známky

Datum: 11.02.2024

V dobe digitálnych technológii je dôležité mať na pamäti význam ochrannej známky. Tá nie je len logom alebo názvom firmy, ale je to základný kameň identity na trhu a zároveň nástrojom ochrany vášho duševného vlastníctva

Pomôcky a príslušenstvo, ktoré vám v zime spríjemnia jazdu autom

Datum: 07.12.2023

Zima je pre motoristov náročná, ale vďaka pomôckam a príslušenstvu sa môžu vydať na cestu s istotou, že sú skutočne pripravení na rôzne situácie.

Vylepšite si strechu a stav svojich financií s fotovoltaickými panelmi

Datum: 18.10.2023

Fotovoltaické panely sú jedným z najinovatív­nejších riešení na výrobu čistej energie a ochranu životného prostredia. 

Ako si vybrať jednoručné činky do domácej posilňovne?

Datum: 04.10.2023

Činky patria k základnej výbave pri silovom tréningu a každý, kto chce budovať svalovú hmotu v pohodlí domova, by si mal zaobstarať jednoručné činky.

Prerazte vo svete IT. Tieto KURZY vám s tým pomôžu

Datum: 02.08.2023

Nechajte sa zlákať odborom, ktorý panuje dnešnej dobe.

Ako vám blog výrobcu pomôže vybrať si najlepšiu sedačku: Odhaľte tajomstvá strihu, farieb a celkového prevedenia.

Datum: 26.07.2023

Pri hľadaní dokonalého nábytku, najmä sedačky, je dôležité venovať dostatočnú pozornosť nielen jej dizajnu, ale aj pohodliu a kvalite. Na trhu je množstvo možností, čo môže výber správnej sedačky spraviť náročným úlohou. Avšak, nezúfajte!

Inovácie v gastronómii smerujúce k udržateľnosti

Datum: 25.07.2023

V dnešnej dobe začínajú byť inovácie k udržateľnosti kľúčovými aspektmi vo všemožných odvetviach. Aj v oblasti gastronómie sa objavujú nové technologické riešenia, ktoré kombinujú efektívnosť, ochranu životného prostredia a zároveň lepšie služby pre zákazníkov.

10 tipov, ako bojovať s nudou

Datum: 16.03.2023

Bojujete s nudou? Po dlhej zime vás nič nebaví a máte pocit, že musíte vyskúšať niečo nové? Niekedy je nutné vybočiť z rutiny, aby ste našli cestu späť a mohli si opäť užívať bežné radosti života.

Jar s dieťatkom. Ako vybrať športový kočiar

Datum: 11.03.2023

Teplejšie počasie nabáda k tomu, aby sme sa nielen ľahšie obliekali, ale tiež deti vozili v športovom kočiari. Športový kočiar praje aktivitám rodičov a dieťaťu umožňuje lepší kontakt s okolím. Vníma nové podnety a život okolo seba.

10 dôvodov, prečo sa oplatí podnikať

Datum: 06.03.2023

Oplatí sa začať podnikať? Je podnikanie to pravé pre vás alebo je lepšie zostať v súčasnej práci? Tieto otázky vŕtajú v hlave každého človeka, ktorý uvažuje o začatí novej etapy života ako podnikateľ. 

Nielen kovové snehové reťaze si účinne poradia so snehom

Datum: 10.10.2022

Jesenné mesiace sú tým správnym časom na dokúpenie všetkej výbavy, ktorá by sa vám mohla hodiť počas zimy. Samozrejme nemyslíme na úplný základ ako je škrabka na ľad alebo metličku, ktoré má v kufri vozidla úplne každý motorista.

Vyberte si z ponuky lodí na prenájom

Datum: 09.08.2022

Stále ste neboli na dovolenke? Skúste tento rok niečo nové a kúpte si dovolenku na jachte. Cenovo vás takáto dovolenka vyjde rovnako ako pobyt v hoteli so stravou.

Sprievodca výberom pneumatík

Datum: 06.07.2022

Kúpili ste si vaše prvé vozidlo a práve pred vami stojí úloha v podobe kúpy nových pneumatík? Pre laika a začiatočníkov môže byť vcelku problematické sa vyznať vo výbere pneumatík.

Trápi vás fasáda od blata?

Datum: 24.06.2022

Pohľad na znečistenú fasádu vždy zamrzí. Koniec koncov, jej pekná farba buď vybledne, alebo sa zašpiní. A hoci najčastejšími vinníkmi bývajú smog, prach alebo pleseň, aj blato dokáže vzhľadu fasády uškodiť.

Nechce sa vám strážiť tlak v pneumatikách? Kúpte si snímač tlaku

Datum: 04.05.2022

Dúfame, že patríte k motoristom, ktorí pravidelne merajú tlak v pneumatikách. Nepatríte? Možno zabúdate alebo ste pohodlní.

Uplatnite sa v IT sektore s Cisco certifikáciou

Datum: 01.05.2022

Práca v IT si vyžaduje neustále dovzdelávanie. V tejto oblasti dennodenne pribúdajú nové technológie, ktoré potrebujú šikovných odborníkov. Jednou z nich sú aj blade servery Cisco, ktoré už niekoľko rokov patria medzi svetové špičky. Aj preto dopyt po expertoch, ktorí sa v Cisco vyznajú, neupadá. 

Odpoveď na požiadavky eventového sveta? Laia

Datum: 01.05.2022

Za posledné roky sme sa stali svedkami boomu nových aplikácií a platforiem. Naučili sme sa robiť eventy v úplne novom prostredí – online či hybridne. Po dvoch rokoch sme si zvykli, že sa inteligentné platformy stali neoddeliteľnou súčasťou nášho plánovania a množstvo ich funkcií využívame na dennej báze. 

Kto sa má v tom vyznať? Kategórie turistických topánok

Datum: 12.04.2022

Chystáte sa po prvý raz kupovať turistické topánky? Ak áno, tak sa iste stretnete s ich kategorizáciou. Pre laika môže byť ťažké rozoznať, aká treková obuv je vhodná pre jeho outdoorové aktivity.

Hlavu rozhodne potrebujeme! Ako ju chrániť pri práci?

Datum: 25.03.2022

Ochrana hlavy je základným poslaním bezpečnosti pri práci.

Aké vchodové dvere sú pre vás vhodné?

Datum: 23.03.2022

Nájsť vhodné vchodové dvere, ktoré budú z hľadiska kvality na prvotriednej úrovni, a teda vám vydržia pokojne aj desiatky rokov, sa nemusí javiť ako jednoduchá záležitosť.

Neviete vybrať ten správny darček pre ženu? Dovoľte nám poradiť!

Datum: 17.03.2022

Určite ste si už niekedy položili otázku, ako vybrať darčeky pre ženy? Vraví sa, že ženy sú častokrát náročné, no nie vždy to tak musí byť. Čo je však pravdou, väčšina žien zbožňuje darčeky.

Snehové reťaze. Najčastejšie otázky a odpovede

Datum: 07.02.2022

O snehových reťaziach počul každý šofér minimálne v autoškole. Samozrejme, že nie každý šofér sa s nimi stretol v reálnom živote.

Kupujete rebrík? Poradíme vám, akému by ste mali dať prednosť

Datum: 24.01.2022

V každej väčšej domácnosti sa zíde minimálne menší rebrík alebo schodíky. V rodinných domoch je rebrík priam nevyhnutnou pomôckou. Drobné práce okolo domu alebo menšie opravy v interiéri by ste bez rebríka nezvládli.

Nestarnúca klasika Sám doma. Toto sú zaujímavosti, ktoré ste o filme zaručene nevedeli.

Datum: 13.01.2022

Americký rodinný film Sám doma vznikol 16. novembra 1990 pod taktovkou scenáristu Johna Hughesa a režiséra Chrisa Columbusa a okamžite sa stal megahitom.

História lyžovania na Slovensku siaha až do roku 1865

Datum: 13.01.2022

Lyžovanie patrí v súčasnosti medzi najpopulárnejšie zimné športy a rozšírené je už takmer po celom svete. Počiatky lyžovania siahajú až do doby 5 000 rokov pred naším letopočtom. Vtedy však lyže neslúžili na zábavu alebo na aktívne trávenie voľného času ako je tomu dnes.

Prečo by ste mali byť odvážni a začať snívať vo veľkom

Datum: 13.01.2022

Sny každého človeka sú iné. Niekto sníva o celkom dostupných a banálnych veciach: výhodná kúpa želanej veci, ďalšie stretnutie s milovanou osobou, začiatok piatku atď.

Čo by sa vám mohlo hodiť nielen k úžitkovej štvorkolke

Datum: 12.01.2022

Kúpa štvorkolky znamená pre väčšinu mužov splnený sen. Ak vám v garáži už jeden tento stroj stojí, tak k štvorkolke budete potrebovať rôzne praktické doplnky.

Zdravotné matrace pre seniorov aj mladých ľudí

Datum: 10.01.2022

Ľudia s bolesťami chrbtice či kĺbov vedia, že spať na nekvalitnom matraci nie je žiadna výhra. Pre ľudí s ortopedickými problémami je nevyhnutnou súčasťou zdravotný matrac, ktorý dokáže uľaviť od bolesti a dodať telu potrebnú regeneráciu počas noci.

Jediné snehové reťaze, ktoré sadnú každému vozidlu

Datum: 10.01.2022

Vedeli ste, že existujú vozidlá, na ktoré nie je možné nasadiť kovové snehové reťaze? Tieto vozidlá majú medzi kolesom a podbehom príliš málo miesta.

Najzaujímavejšie fakty o Černobyle

Datum: 04.01.2022

V sobotu 26. apríla 1986 neďaleko mestečka Pripiať o 01:23:48 miestneho času došlo v štvrtom bloku Černobyľskej atómovej elektrárne k mohutnej parnej explózii a následnému požiaru, ktorý roztavil jadro reaktora.

Keď si kúpite nové pneumatiky a zistíte, že sú staré

Datum: 04.01.2022

Pri istých modeloch vozidiel je kúpa pneumatík finančnou záležitosťou, ktorá hlboko čiahne do vašej peňaženky.

Ako sa zbaviť hmyzu z vašej domácnosti?

Datum: 30.12.2021

Každý z nás sa už z času na čas stretol s otravným hmyzom, ktorý nás potrápil nielen vonku, ale najmä vnútri. Muchy, komáre či mravce vedia poriadne znepríjemniť život, a to obzvlášť vtedy, ak sa premnožia.

Zrážka so zverou

Datum: 30.12.2021

Nie je nezvyčajné, že množstvo vodičov narazí na divokú zver, a to najmä v zalesnených oblastiach.

Odpudzovač divokých zvierat zo záhrady

Datum: 30.12.2021

Hoci mnohých z nás fascinuje pohľad na jelene či diviaky, väčšina voľne žijúcich zvierat môže spôsobiť nemalé problémy. A to najmä vtedy, ak sa tento typ zveri objaví na vašom pozemku. Divoká zver môže rozrušiť majiteľov domov, keďže mnohokrát sa stane, že zablúdia do záhrad, prípadne súkromné pozemky a spôsobia škody.

Hady v záhrade – ako sa ich zbaviť?

Datum: 30.12.2021

Vedeli ste o tom, že množstvo slovenských domácností trápia premnožené hady, ktoré vstupujú na ich pozemky? Dobrou správou je, že existujú účinné riešenia, ako sa týchto plazov zbaviť, aj keď to chce dávku trpezlivosti. 

Účinný návod ako sa zbaviť myší v dome

Datum: 28.12.2021

Takmer všetci majitelia domov poznajú ten nepokoj, ktorý sprevádza nájdenie myši alebo iného hlodavca v domácnosti. Je to samozrejme veľmi nepríjemná situácia, ktorú je však možné v dnešnej dobe riešiť pomerne rýchlo a jednoducho.

Holuby na balkóne – ako sa ich zbaviť?

Datum: 28.12.2021

Vo všeobecnosti možno povedať, že holuby sa najčastejšie zdržiavajú v korunách stromoch, prípadne na zemi. Jedno však majú všetky spoločné, a to stavať si z vetvičiek chatrné hniezda, do ktorých znesú jedno až dve vajíčka naraz.

Ako sa zbaviť potkanov?

Datum: 28.12.2021

Aj vy máte problém s potkanmi a myšami v pivnici či sklade? Dá sa proti ním bojovať a zbaviť sa ich raz a navždy?