Jediné snehové reťaze, ktoré sadnú každému vozidlu

Datum: 10.01.2022

Vedeli ste, že existujú vozidlá, na ktoré nie je možné nasadiť kovové snehové reťaze? Tieto vozidlá majú medzi kolesom a podbehom príliš málo miesta.

snehové reťaze, ktoré sadnú každému vozidlu

K uvedeným vozidlám poskytuje výrobca iné zimné pomôcky a sady na ochranu počas jazdy v extrémnych zimných podmienkach. Máte ešte jednu možnosť, ako predísť v zime zapadnutiu do snehu alebo šmyku na ľade.

Snehové reťaze pre každé vozidlo

Ihneď po začiatku predaja snehových reťazí s názvom AutoSock spadol mnohým motoristom kameň zo srdca. Našli konečne snehové reťaze, ktoré nezaťažia ich rozpočet a sadnú ako uliate na každé koleso. Snehové reťaze AutoSock sa dajú zakúpiť ako reťaze na SUV 4x4, na kamióny, traktory alebo ako reťaze na dodávky. V testoch motoristických časopisov obstáli tieto reťaze nad očakávanie veľmi dobre. Ich kvality boli ocenené hlavne počas jazdy po snehu, ale bezpečie vám poskytnú tiež pri jazde po ľade. Už na prvý pohľad je zjavné, že ide o veľmi odolné textilné reťaze. Textília použitá na ich výrobu je zložená z hi – tech materiálov, ktoré sú elastické a pevné zároveň. Ide o vlákna nazývané Griptech. Možno sa čudujete, ako môže tkanina chrániť koleso na snehu. Spomínaná textília reaguje na chlad a vlhkosť. Na jej povrchu sa vytvorí film, ktorý zvyšuje trakciu kolies. AutoSock reťaze sa tak jednoducho nasádzajú, že si ich zvykli šoféri využívať oveľa častejšia ako kovové. Textilné reťaze nevplývajú na fungovanie elektronických systémov v aute a tenký povrch vtesnáte aj pod ten najužší podbeh.

Použitie a výhody AutoSock reťazí

Textilné snehové reťaze AutoSock sú plne homologizované na jazdenie po cestách v celej Európe. Môžete ich využiť všade, kde vám to prikazuje zákon a aj mimo vyznačených úsekov ciest. Zvýšia vašu bezpečnosť počas jazdy po zasnežených cestách. Na kolesá ich upnete behom pár sekúnd, následne je nutné s vozidlom cúvnuť a dotiahnuť reťaze všade tam, kde je to potrebné. AutoSock reťaze sa vycentrujú samé. Podobne ako s kovovými reťazami smiete s textilnými jazdiť maximálnou rýchlosťou 50 km/h. Vyhnite sa čistému asfaltu, ktorý by reťaze zničil. AutoSock reťaze majú veľa výhod, ale oceníte hlavne ich skladnosť a rýchlosť inštalácie. Už nikdy vás neprekvapí vrtkavé počasie v horách a ani neupravené cesty. Jazda s reťazami je pohodlná, nikde sa nezadŕhajú, nevydávajú zvuk a neničia elektróny. Po použití ich jednoducho vyperiete a vysušíte. Zaberú tak málo miesta, že ich môžete schovať zásuvky. Poteší tiež informácia, že AutoSock reťaze sú plne recyklovateľné.

 

 

Čítané: 493 x