Odpoveď na požiadavky eventového sveta? Laia

Datum: 01.05.2022

Za posledné roky sme sa stali svedkami boomu nových aplikácií a platforiem. Naučili sme sa robiť eventy v úplne novom prostredí – online či hybridne. Po dvoch rokoch sme si zvykli, že sa inteligentné platformy stali neoddeliteľnou súčasťou nášho plánovania a množstvo ich funkcií využívame na dennej báze.

Odpoveď na požiadavky eventového sveta? Laia

Teraz, keď sa pravidelné stretávanie s kolegami a klientmi vracia späť do našich životov, sústredíme pozornosť najmä na funkcie, ktoré využijeme aj pre live eventy

Preneste sa do sveta live eventov

Vďaka chatbotu na báze umelej inteligencie je v eventovom prostredí vyhľadávanou platformou Laia. Klienti na Laia oceňujú najmä jednoduchú užívateľskú dostupnosť a komplexné využitie pre rôzne typy eventov.

Laia ponúka relevantný obsah na jednom mieste, pohodlne a prehľadne. Zorientujete sa tu ľahko, Laia je intuitívna a užívateľsky prístupná. Okrem toho, že si kedykoľvek dohľadáte potrebné informácie, sa dozviete veľa zaujímavostí o programe, speakeroch a ich bios.

Eventy sú predovšetkým o upevňovaní existujúcich vzťahov a vyhľadávaní nových. V dobe bez aplikácií a platforiem sme boli odkázaní na dohľadávanie informácií o účastníkoch evente, čo je nielen problematické, ale aj časovo náročné.

Inteligentný matchmaking je funkcia umožňujúca prepojenie medzi tými správnymi ľuďmi na základe ich spoločných záujmov, zamerania a cieľov, ktoré vyplnia pri registrácii. Otvára sa tak svet nových možností networkingu.

Eventová aplikácia Laia sa prispôsobí vášmu eventu

Laia bola vždy eventovou platformou, ktorá sa dokázala na mieru prispôsobiť vášmu designu, korporátnemu brandingu a tónu komunikácie. Nedávno sa posunula do novej roviny a teraz je úplne samoobslužná, a teda ešte viac otvorená vašim individuálnym požiadavkám.

Pre náročných usporiadateľov, ktorí chcú mať pod kontrolou každý krok svojho eventu, má Laia k dispozícii osobné Concierge. Nemusíte sa tak obávať, že vás počas eventu čokoľvek zaskočí.

Sme svedkami premeny eventového sveta a musíme vedieť včas zareagovať na nové požiadavky, ktoré na nás doba kladie. Inteligentná platforma

Laia nám pomôže na našej ceste za dokonalým eventom prekonať prekážky rýchlejšie, ľahšie, efektívnejšie. Prekvapíme tak nielen konkurenciu, ale najmä tých, o ktorých tu ide predovšetkým – našich hostí.

 

Čítané: 603 x