Pripravte sa na dovolenkovú sezónu 2024

Datum: 21.03.2024

Egypt, Benátky, Madeira, Island, Tanzánia alebo Bali? Je čas naplánovať si módny vzhľad dovoleniek v prímorských letoviskách. Aké cestovné kufre a cestovné doplnky budú potrebné na cestovanie v roku 2024?

Pomôcky a príslušenstvo, ktoré vám v zime spríjemnia jazdu autom

Datum: 07.12.2023

Zima je pre motoristov náročná, ale vďaka pomôckam a príslušenstvu sa môžu vydať na cestu s istotou, že sú skutočne pripravení na rôzne situácie.

Vylepšite si strechu a stav svojich financií s fotovoltaickými panelmi

Datum: 18.10.2023

Fotovoltaické panely sú jedným z najinovatív­nejších riešení na výrobu čistej energie a ochranu životného prostredia. 

Prerazte vo svete IT. Tieto KURZY vám s tým pomôžu

Datum: 02.08.2023

Nechajte sa zlákať odborom, ktorý panuje dnešnej dobe.

Ako vám blog výrobcu pomôže vybrať si najlepšiu sedačku: Odhaľte tajomstvá strihu, farieb a celkového prevedenia.

Datum: 26.07.2023

Pri hľadaní dokonalého nábytku, najmä sedačky, je dôležité venovať dostatočnú pozornosť nielen jej dizajnu, ale aj pohodliu a kvalite. Na trhu je množstvo možností, čo môže výber správnej sedačky spraviť náročným úlohou. Avšak, nezúfajte!

Jar s dieťatkom. Ako vybrať športový kočiar

Datum: 11.03.2023

Teplejšie počasie nabáda k tomu, aby sme sa nielen ľahšie obliekali, ale tiež deti vozili v športovom kočiari. Športový kočiar praje aktivitám rodičov a dieťaťu umožňuje lepší kontakt s okolím. Vníma nové podnety a život okolo seba.

Vyberte si z ponuky lodí na prenájom

Datum: 09.08.2022

Stále ste neboli na dovolenke? Skúste tento rok niečo nové a kúpte si dovolenku na jachte. Cenovo vás takáto dovolenka vyjde rovnako ako pobyt v hoteli so stravou.

Sprievodca výberom pneumatík

Datum: 06.07.2022

Kúpili ste si vaše prvé vozidlo a práve pred vami stojí úloha v podobe kúpy nových pneumatík? Pre laika a začiatočníkov môže byť vcelku problematické sa vyznať vo výbere pneumatík.

Medvedík obyčajný – hrozba pre záhradkárov

Datum: 25.12.2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že rastliny môže napadnúť široká škála hmyzu, ktorý im môže vážne ublížiť. Hoci niektorým z najnebezpeč­nejších sa dá ľahko predísť tak, že sa o ne budete dôkladne starať, nanešťastie existujú aj iné, ktorých zbaviť sa je omnoho náročnejšie.

Vieme ovplyvniť svoju povahu?

Datum: 23.12.2021

Určite ste už počuli frázu: Si normálny? Zamysleli ste sa niekedy nad jej významom? Možno ten človek, ktorý vám to práve povedal, sa pýta správnu otázku.